Word jij onze Cribb Ambassadeur?

Ben jij als makelaar enthousiast over Cribb? Wordt dan onze Cribb Ambassadeur. Dan zorg je ervoor dat het platform optimaal gaat werken in jouw werkgebied en profiteer je bovendien van mooie voordelen.

Word AmbassadeurLees verder

Noblesse Oblige

Als Cribb Ambassadeur krijg je tal van extra’s. Maar het is uiteraard niet vrijblijvend. We maken graag afspraken met je over je rol en inzet. Makelaars die zich door jouw inspanning bij Cribb aanmelden, geven dat aan bij hun aanmelding. Zo krijgen wij inzage in het succes van je inspanningen. Voor ieder makelaarskantoor dat zich in 2021 bij ons aanmeldt via jouw inspanning, krijg je 1% korting over al je facturen in 2021.
Met een maximum van 100% korting!

Geef ons feedback
Daarnaast verwachten we van onze ambassadeurs dat ze gedurende 2021 een paar keer virtueel ‘aanschuiven’ bij een overleg. Je bent als Cribb Ambassadeur dus ook een luisterend oor in de markt. De feedback uit de markt en die van jezelf is voor ons waardevol om Cribb door te kunnen ontwikkelen. Ook zullen wij onze plannen met de Ambassadeurs bespreken. Ons doel is om het beste en meest gebruikte platform in de makelaardij te worden.

Eén ambassadeur per regio

Een Ambassadeur is exclusief. Dat betekent dat niet iedereen Cribb-Ambassadeur kan worden. Per regio/werkgebied zullen wij op zoek gaan naar één enthousiaste makelaar. Al naar gelang de makelaars- en bevolkingsdichtheid zijn er plaatsen beschikbaar. Via deze pagina maken we ook alle Ambassadeurs kenbaar.

Let op: heb je meerdere kantoren, dan moet je per vestiging een aanvraag indienen. Uiteraard willen we ruimte houden voor diversiteit en ligt de toewijzing van het Ambassadeurschap bij Cribb. Je bent Ambassadeur voor geheel 2021. Wil je eerder stoppen, dan mag dat. Je verliest dan wel het recht op de korting.

Interesse? Kom in contact met ons.

Heb je interesse om Cribb-Ambassadeur te worden? Meld je dan hier aan.
Wij bekijken of je werkgebied nog beschikbaar is en maken vervolgens afspraken met je.

Dit formulier ondergaat momenteel onderhoud. Probeer het later nogmaals.