Skip to main content

De gemiddelde consument wordt steeds mondiger en kan en wil ook steeds meer zelf kunnen. Daarnaast zien we bij Cribb ook dat de makelaar nog steeds een centrale rol speelt bij de aan- en verkoop van woningen. Deze ontwikkelingen liggen aan de basis van de Cribb Coach: als woningzoeker kun je eerst (laagdrempelig) zelf aan de slag gaan. En zodra later de behoefte voor extra hulp ontstaat, dan komt de makelaar in beeld. De keuze is aan jou.

De routes naar je droomhuis

Toegang tot het woningaanbod binnen Cribb kan op 3 manieren:

1. Het Basis-account van Cribb: Je kunt zelf gratis een Basis-account aanmaken in Cribb. Met dit account krijg je automatische meldingen als er nieuw aanbod is en de mogelijkheid om een woonwens in te stellen en een makelaar of de Cribb Coach te kiezen. Het Basis-account geeft je alleen toegang tot de basis-informatie van de woning en je kunt geen contact zoeken met de verkoper.

2. Via de Cribb Coach: Doe je het liever zelf, een woning aankopen en verkopen, dan is de Cribb Coach de uitkomst. Voor slechts € 25,- krijg je volledig toegang tot Cribb en plaatst de Cribb Coach je woning binnen Cribb. Meer weten over de mogelijkheden van de Cribb Coach.

3. Via de makelaar: Een makelaar die is aangesloten bij Cribb, kan je volledig toegang geven tot Cribb en alle woninginformatie  laten zien. In dat geval sluit je eerst een overeenkomst met deze makelaar. Een volledig account betekent ook dat je makelaar jouw woning gepresenteerd binnen Cribb. Dat is immers het basisprincipe van Cribb, samenwerken.

Binnen één dag volledig toegang

De grote voordelen van de Cribb Coach zijn snelheid en kosten. Binnen 1 dag na aanmelding heb je volledig toegang tot Cribb. Dit komt omdat alles online gaat en je geen afspraken hoeft te maken over de bemiddelingskosten zoals met een makelaar het geval is.

Overstappen kan op ieder moment
Uiteraard is de Cribb Coach flexibel. Wil je naar verloop van tijd toch overstappen naar de professionele begeleiding van een makelaar, dan helpt de Cribb Coach je met de overstap naar een makelaar van je keuze of zoekt de Coach een makelaar voor je.