Woningaanbod dat nergens anders te vinden is

Als woningzoeker ken je alle grote huizensites van A tot Z. Daarnaast sta je waarschijnlijk ook ingeschreven bij één of zelfs meerdere makelaars. Maar dat doet iedereen en je staat zo gewoon ‘keurig in de rij’. Cribb geeft je exclusief toegang tot woningaanbod dat nergens anders te zien is.

Cribb werkt heel simpel. Als woningzoeker presenteer je namelijk al tijdens je zoektocht, ook je huidige woning die je gaat verlaten. Zo biedt Cribb een enorm (aanstaand) woningaanbod, voor de markt uit, aan de slimste zoekers van Nederland.

Direct aanvragenLees verder

In een paar stappen naar je nieuwe droomhuis

1

Vraag je makelaar om een gratis Cribb account

Vraag je makelaar om uitgenodigd te worden voor Cribb. Maak vooraf goede afspraken over de dienstenverlening van je makelaar voor de verkoop en/of aankoop. Het is ook mogelijk om met twee makelaars te werken (één voor aankoop, één voor verkoop).
2

Maak je profiel aan en voer je woonwens in

Voer in je account je persoonlijke gegevens in en laat weten aan welke kenmerken je droomhuis moet voldoen. In een paar stappen leiden we je door de vragen. Tip: Cribb werkt volledig op je mobiele telefoon, tablet en desktop.
3

Je makelaar publiceert je woning

De volgende stap is de presentatie van je eigen woning. Als je dat wilt, mag je zelf al informatie over je woning invoeren. Je makelaar gaat daarmee aan de slag en maakt je presentatie op professionele wijze compleet. Zodra hij je woning publiceert, kan jouw zoektocht beginnen.
4

Je zoektocht kan beginnen

Iedere dag kijken we voor je of er nieuw woningaanbod aan Cribb is toegevoegd dat matcht met jouw woonwens. Als dat het geval is, ontvang je een email van ons. Je makelaar kan meekijken met de woningen die jij bewaard hebt en/of wilt bezichtigen.
5

Zoeken, kopen en verkopen in een veilige omgeving

Het gehele proces van zoeken, afspraken maken, biedingen doen etc. kan allemaal binnen het platform van Cribb. We hebben een veilig en afgesloten berichten- en biedingssysteem. Ook kun je makkelijk afspraken maken voor een fysieke bezichtiging. En je makelaar kijkt mee zodat je altijd een professional naast je hebt.

Overtuigd? Wacht dan niet langer.

Wat kost Cribb?

1. Toegang tot je account, de matching module en inzicht in het match-resultaat is geheel gratis.

2. Je woning presenteren en verkopen is bij Cribb geheel gratis. Vraag je makelaar naar zijn voorwaarden en prijzen.

3. Zodra je een passende woning aankoopt via Cribb, betaal je een succes-fee. Dit bedrag wordt pas in rekening gebracht nadat je aankoop definitief is.

Cribb brengt de kosten in rekening bij je makelaar.
Vraag hem/haar naar alle voorwaarden en prijzen van Cribb.

Zoeken, kopen en verkopen met Cribb –  Samen met je makelaar zoek en vindt je een nieuw droomhuis. Daarnaast wordt je huidige woning ook aangeboden. Werk samen met een aankoop- en/of verkoopmakelaar. De keuze is aan jou. Er zijn uiteraard wel een aantal voorwaarden waaraan je moet voldoen zodra je aan de slag gaat met Cribb. Vraag je makelaar hierover of bekijk onze gebruiksvoorwaarden