Voor de slimste woningzoekers

Ben jij woningzoeker en kun je maar niet je droomhuis vinden? Dat komt omdat je net zoals andere woningzoekers eerst wilt kopen en daarna pas verkopen. Dat is best logisch maar het belemmert de doorstroming.

Daarom heeft Cribb een slimme oplossing voor dit probleem gevonden. Jij en alle andere 200.000 huizenzoekers kunnen in Cribb elkaars koopwoning bekijken. Zo ontstaat binnen Cribb een enorm woningaanbod, voor de markt uit. Alleen voor de slimste zoekers.

Doe ook mee met CribbLees verder

Uniek woningaanbod

Met makelaar of zelf doen

No cure, no pay

Hoe wil jij toegang tot Cribb?

Basis

Gratis

Alerts bij nieuwe matches

Geen aankoop mogelijk

Alleen basis woninginfo

Maak Basis-account aan*

* Vanuit het Basis-account mag je op ieder moment overstappen.

Nieuw!

Cribb Coach

Tijdelijk voor slechts € 25,00*

Binnen 1 dag van start

Volledig toegang en inzicht

Overstappen mogelijk

Aan/verkoop zelf regelen

Direct van start

* Exclusief Cribb Succes-fee bij aankoop. Bekijk alle voorwaarden.

Via Makelaar

Courtage makelaar

Aan/verkoop via makelaar

Alles geregeld

Aanvullende diensten

Zoek een makelaar*

* Maak eerst een Basis-account aan en kies daarna je makelaar

In een paar stappen naar je nieuwe droomhuis

1

Vraag de Cribb Coach of je makelaar om een Cribb account

Er zijn twee manieren om volledig toegang te krijgen tot Cribb: doe het zelf via de Cribb Coach of kies voor de begeleiding van een makelaar. En wil je eerst echt alleen even ‘rondsnuffelen’, maak dan gewoon eerst je basis-account aan.

2

Maak je profiel aan en voer je woonwens in

Voer in je account je persoonlijke gegevens in en laat weten aan welke kenmerken je droomhuis moet voldoen. In een paar stappen leiden we je door de vragen. Tip: Cribb werkt volledig op je mobiele telefoon, tablet en desktop.

3

Je woning wordt ook gepresenteerd

De volgende stap is de presentatie van je eigen woning. Als je dat wilt, mag je zelf al informatie over je woning invoeren. De Cribb Coach of je makelaar gaat daarmee aan de slag. Zodra je woning is gepubliceerd, kan jouw zoektocht beginnen.

4

Cribb houdt je op de hoogte

Iedere dag kijkt Cribb voor je of er nieuwe woningen van andere zoekers zijn toegevoegd die matchen met jouw woonwens. Als dat het geval is, ontvang je een email van ons.
5

Zoeken, kopen en verkopen in een veilige omgeving

Het gehele proces van zoeken, afspraken maken, biedingen doen etc. kan allemaal binnen het platform van Cribb. We hebben een veilig en afgesloten berichten- en biedingssysteem. Ook kun je makkelijk afspraken maken voor een fysieke bezichtiging.