Het platform om jouw zoekers aan hun droomhuis te helpen

Cribb is voor makelaars hét platform om zoekers te activeren. Met Cribb zijn zoekers namelijk direct ook verkopers en vice versa. Maak een PRO-account aan en nodig je zoekersbestand uit om begeleid door jou, deel te nemen aan de grootste innovatie in de huizenmarkt sinds jaren. 

Vraag je PRO-account aanLees verder

In 5 stappen naar méér omzet

1

Vraag een gratis Cribb PRO-account aan

Log in en richt je account in voor een professionele
kantoor- en makelaarspresentatie.
2

Upload je actuele zoekersbestand

Upload de emailadressen van woningzoekers
die zich bij jouw kantoor hebben ingeschreven.
3

Nodig je zoekers persoonlijk uit

Verzend de uitnodigingen in aparte groepen,
ieder gekoppeld aan een eigen makelaar.
4

Maak afspraken met je klant

Nadat je klant de uitnodiging accepteert, maak je offline
afspraken met de klant over jouw werkzaamheden.
5

Aan de slag met Cribb

Verzorg de aan- en/of verkoop voor
je klanten via Cribb.

Wat kost Cribb?

1. Een Cribb PRO-account is gratis*. Je krijgt functies zoals een lead management systeem, aan- en verkoopdossier, een berichtencentrum plus biedingstool.

2. Zodra je voor een klant een woning aankoopt via Cribb, bedraagt de  succes-fee € 495,-*  (excl. BTW). Dit bedrag wordt pas bij jou in rekening gebracht nadat de aankoop definitief is.

3. Cribb vraagt geen plaatsingskosten bij de verkoop van een woning. Als makelaar bepaal je uiteraard zelf de opstart-, aan- en verkoopkosten voor je klanten.

Aanvraagformulier voor jouw Cribb PRO-account

Vraag hieronder gratis je Cribb PRO-account voor je kantoor aan.
Na ontvangst van je aanvraag, ontvang je zo spoedig mogelijk je inloggegevens.

"Toen ik vernam van Cribb heb ik gelijk gevraagd om meer info. Jeroen belde en binnen een paar minuten was ik nog meer overtuigd dat dit de woningmarkt in beweging gaat brengen. Door Cribb kom ik aan nieuwe verkoopopdrachten die vroeg of laat actief gaan worden, maar dan heb ik ze wel al binnen! Geen andere partij dan Cribb doet dit zo voor mij!"

Marcel DassenDassen Garantiemakelaars, Goirle

“Wij stonden in 2021 als makelaarskantoor voor een belangrijke keuze. Doorgaan op de oude weg en daarmee het bedrijf, dat door mijn familie is opgebouwd, in gevaar brengen. Of de aanval kiezen en in actie komen. We hebben gekozen voor dat laatste en toen we hoorden van Cribb, hebben we dat direct omarmt. Het heeft ervoor gezorgd dat ons kantoor sterker uit deze crisis is gekomen.”

Marco VerbruggeAan- en verkoopmakelaar Verbrugge, Raamsdonksveer en Oosterhout

"Neeskens Makelaars is voortdurend op zoek naar nieuwe initiatieven die ons in staat stellen om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Daarom zijn we als één van de eerste kantoren aangesloten bij Cribb. Maar we zien ook dat Cribb een mooi platform is waarop we als Zeeuwse makelaars vooral kunnen samenwerken. Ik roep daarom mijn collega’s op om ook te starten met Cribb. Samen zijn we in staat de markt in beweging brengen met behulp van Cribb."

Wilco NeeskensNeeskens Makelaars te Yerseke, Goes, Tholen, Colijnsplaat, Krabbendijke

"In ons werkgebied is een groot tekort aan beschikbare koopwoningen. De markt is volledig uit balans en alle zoekers jagen op hetzelfde beperkte aanbod. Met aanpak van Cribb gaan we dit probleem snel oplossen. Dit is wat de markt nodig heeft.”

Corné van Dis4x1 Makelaardij, Hoorn