Haal meer rendement uit je klantenbestand met Cribb

Cribb is voor makelaars hét platform om je klanten te activeren. Zoekers, verkopers of relaties waarvoor je een waardebepaling hebt gedaan, met Cribb biedt je al deze mensen weer een kans op de woningmarkt. Vraag een Cribb PRO-licentie aan en nodig al je relaties uit voor deelname aan Cribb. Dat werkt!

Vraag je PRO-licentie aanLees verder

In 5 stappen naar méér omzet

1

Vraag je Cribb PRO-licentie aan

Cribb zet je account klaar om snel
van start te kunnen gaan.
2

Upload je relevante relaties

Upload de emailadressen van je relaties.
Dat zijn er meer dan je denk!
3

Nodig je relaties persoonlijk uit

Verzend de uitnodigingen als geheel,
gekoppeld aan een eigen makelaar.
4

Maak afspraken met je klant

Nadat je klant de uitnodiging accepteert, maak je offline
afspraken (OTD) over je dienstverlening en Cribb.
5

Het matchen start vanzelf

Start eenvoudig de aan- en/of verkoop
voor je klanten binnen Cribb.

Wat kost Cribb?

1. Een Cribb PRO-licentie kost € 99,- p/m.
Je krijgt functies zoals een lead management systeem, aan- en verkoopdossier, een berichtencentrum plus biedingstool.

2. Zodra je voor een klant definitief een woning aankoopt via Cribb, bedraagt de  succes-fee € 495,-. Dit bedrag bereken jij door aan je klant zoals vermeld in je OTD.

3. Cribb vraagt geen plaatsingskosten bij de verkoop van een woning. Als makelaar bepaal je uiteraard zelf de opstart-, aan- en verkoopkosten voor je klanten.

* Klik hier de aanvullende voorwaarden voordat je met Cribb aan de slag gaat

Indien je de eerste maand na aanmelding 500 adressen of meer upload, krijg je de licentiekosten voor de eerste maand teruggestort.

  • Betaling van de Cribb PRO-licentie vindt plaats per maand vooruit.
  • De Cribb PRO-licentie is per maand (schriftelijk) opzegbaar zonder opzegtermijn.
  • Geen leadkosten voor alle Cribb-klanten die je krijgt door je eigen marketingacties (uitnodigingen, via je eigen website, je eigen social media, eigen advertenties ect.). Voor leads die je via Cribb marketing ontvangt én ook tot klant maakt, rekent Cribb een leadfee van € 225,-.
  • Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.
  • De volledige voorwaarden lees je hier.

Aanvraagformulier voor jouw Cribb PRO-licentie

Vraag hieronder je Cribb PRO-licentie voor je kantoor aan.
Na ontvangst van je aanvraag, ontvang je zo spoedig mogelijk je inloggegevens.

"Toen ik vernam van Cribb heb ik gelijk gevraagd om meer info. Jeroen belde en binnen een paar minuten was ik nog meer overtuigd dat dit de woningmarkt in beweging gaat brengen. Door Cribb kom ik aan nieuwe verkoopopdrachten die vroeg of laat actief gaan worden, maar dan heb ik ze wel al binnen! Geen andere partij dan Cribb doet dit zo voor mij!"

Marcel DassenDassen Garantiemakelaars, Goirle

“Wij stonden in 2021 als makelaarskantoor voor een belangrijke keuze. Doorgaan op de oude weg en daarmee het bedrijf, dat door mijn familie is opgebouwd, in gevaar brengen. Of de aanval kiezen en in actie komen. We hebben gekozen voor dat laatste en toen we hoorden van Cribb, hebben we dat direct omarmt. Het heeft ervoor gezorgd dat ons kantoor sterker uit deze crisis is gekomen.”

Marco VerbruggeAan- en verkoopmakelaar Verbrugge, Raamsdonksveer en Oosterhout

"Neeskens Makelaars is voortdurend op zoek naar nieuwe initiatieven die ons in staat stellen om onze klanten nog beter te kunnen helpen. Daarom zijn we als één van de eerste kantoren aangesloten bij Cribb. Maar we zien ook dat Cribb een mooi platform is waarop we als Zeeuwse makelaars vooral kunnen samenwerken. Ik roep daarom mijn collega’s op om ook te starten met Cribb. Samen zijn we in staat de markt in beweging brengen met behulp van Cribb."

Wilco NeeskensNeeskens Makelaars te Yerseke, Goes, Tholen, Colijnsplaat, Krabbendijke

"In ons werkgebied is een groot tekort aan beschikbare koopwoningen. De markt is volledig uit balans en alle zoekers jagen op hetzelfde beperkte aanbod. Met aanpak van Cribb gaan we dit probleem snel oplossen. Dit is wat de markt nodig heeft.”

Corné van Dis4x1 Makelaardij, Hoorn